Szöulban játszódó fórumos szerepjáték, mely egy egyetemi campus köré központosul, de mindenkit tárt karokkal várunk.
 
HomeHome  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 ride or die with me

Go down 
SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég
avatar


TémanyitásTárgy: ride or die with me   Vas. Szept. 25 2016, 22:46

not broken, just bent
Jang Seungcheol
26 / ex-idol, dalszerző / Lee Kikwang

Jang Seungcheol egykori idol, protekciós az ügynökségnél, ami felkarolta. Ha jót akarsz magadnak, ne bámuld meg, ne tegyél megjegyzéseket a hegekre a testén, ne turkálj a cuccaiban, ne lépj rá a macskája tappancsára és soha, semmilyen körülmények között ne kényszerítsd, hogy autót vezessen vagy alkoholt igyon. Ne mássz bele a privát szférájába sem; olyankor agresszív lesz és nem figyel oda, mit mond és kinek mond, amíg el tudja ezzel érni, hogy magára hagyják.

FAMILY
Csak anyja van, aki felelősnek tartja őt az apja eltűnéséért, és három féltestvére, mindegyik más apától; nem igazán tartja velük a kapcsolatot, csak évente egyszer, valamelyik ünnepnapon látogatja meg őket, bár már megszokta, hogy ritkán nyitnak neki ajtót, vagy egyáltalán. Egyébként is, ott van neki a két munchkin cicája, akiket jobban szeret, mint a gyerekeit (még ha lennének neki), és többre nem is igazán van szüksége.

FRIENDS
A szomszédban lakó, idős néni, akinek néha vigyáz a macskájára. Az egykori menedzsere, aki elintézte neki a protekciót az ügynökségnél és vele volt az egész rehabilitációja alatt. A pénztáros lány a sarki boltból, akinél mindig cigarettát vásárol. Nagyjából rajtuk le is lehet zárni ezt a listát; valakinek, aki pánikszerűen fél más emberek közelségétől, nem igazán lesznek barátai, és ez vele sincs másképp. Rengeteg kitartás és türelem kell hozzá, és akkor sem biztos, hogy az ember sikerrel jár... De próbálkozni szabad.

LOVERS
Egész életében csak egyetlen személyt szeretett, akit el is veszített és akinek a vére az ő kezein szárad; akkor fogadta meg magának, hogy soha többé nem fog szeretni senki se úgy, mint akkor Őt. Viszont most, hat év távlatából már korántsem biztos abban, hogy képes lesz ezt betartani; mert bármennyire is tagadja, szüksége van valaki közelségére és támogatására, valakire, aki végre megtörné a magányát és megtanítaná őt újra szeretni.

ENEMIES
Minden bizonnyal rengeteg ellensége van, akiknek a létezéséről talán nem is tud; hiszen túl sok ember halálának az okozója és ezáltal rengetegen gyűlölhetik is, magányos családtagok, régi rajongók... Nem is tartja számon őket, mert bőven elég neki, hogy gyűlöli önmagát, nem érzi szükségét annak, hogy mások is ugyanezt tegyék.
neved && Seungcheol

Ide írd bébi, mennyire szeretsz, vagy épp mennyire utálsz, mindenre nyitott vagyok <3 meg szeretek olvasni is, szóval ne kímélj, csók.Kód:
<link href='https://fonts.googleapis.com/css?family=Mr+Dafoe|Catamaran:400,800,700,600,900' rel='stylesheet' type='text/css'><link href=http://spinsyr.com/css/ashes.css rel=stylesheet><div class=ashreply><div class=ashpair>neved && Seungcheol</div><p>Ide írd bébi <3 </p></div>
Vissza az elejére Go down
Moon Kimoon
media
media
avatar

♠ Tartózkodási hely : Szöul
♠ Szak/Foglalkozás : idol / kereskedelem és marketing szakos hallgató
♠ Előtörténet : On the top of the world
♠ Hozzászólások : 6

TémanyitásTárgy: Re: ride or die with me   Szer. Szept. 28 2016, 01:00

Kimoon && Seungcheol

Nem mondanám, hogy annyira közeli viszonyban lennénk, sőt, azt se, egyáltalán tudod e a nevem, s én is csupán a hátad mögött elsuttogott pletykák alapján tudtam meg, hogy ki vagy; mégis, azon kevesek egyike vagy, akik hallották a hangom magasabb oktávban kiengedve. Igaz, ez inkább azon élmények közé tartozhatott, melyeket nem óhajthattál megtapasztalni, tekintve, hogy nem az erősségem az éneklés, valamint mert múzsám a nyomomba szegődő vérszomjas darázs volt, mely elől végül hátad mögött, nyüszítve, görcsösen beléd kapaszkodva próbáltam menedékre lelni.
Talán a fizimiskád teszi, vagy te lehetsz a méhekkel suttogó, mindenesetre valamilyen természetfeletti módon végül sikerült megmentened egy szerencsétlen allergiás életét, hogy az aztán kínjában szó nélkül elviharozzon.
Tudom, tartozom neked egy bocsánatkéréssel, valamint meg kellene hálálnom a dolgot, de… valahogy könnyebb reménykedni abban, hogy mindketten megfeledkezünk em megalázó incidensről.
I'll take you to
a wonderland
y’all be my alice

Vissza az elejére Go down
Min Jaehwan
media
media
avatar

♠ Titulus : drowned in your holy water
♠ Tartózkodási hely : szöul
♠ Szak/Foglalkozás : idol
♠ Előtörténet : in the dark
♠ Hozzászólások : 7

TémanyitásTárgy: Re: ride or die with me   Szer. Szept. 28 2016, 02:38

Jaehwan && Seungcheol

Hat hónapja már. Hat hónapja annak, hogy először ütötte meg füleimet a hangod, s hat hónapja annak is, hogy először nézhettem a szemeidbe; úgy éreztem feneketlen kutak, amiben örök életemre csapdába estem; zuhanásra kárhoztatva, valami olyan bűnért, ami akkor talán még csak a tudatalattimban foglalt el előkelő helyet. Most mégis mérgezi az egész lényemet minden csacska gondolat, mikor meglátlak, vagy mikor az orromba szökken az illatod; olyankor sosem tudok koncentrálni rendesen.
Tudod? Hajt a megfelelési kényszer, jó akarok lenni. Szeretném hinni, hogy magam miatt akarom ezt, vagy a csapatért; de az igazság korántsem ilyen egyszerű. Ez az egész miattad, és érted van - mint oly' sok minden az utóbbi időben.
Mert addig nem állok le, míg nem láthatlak gondtalanul mosolyogni, és ameddig nem tudom, mi az igaz történet a hegeid mögött; s talán, ami a legfontosabb. Nem állok le, míg nem látod a tükörbe nézve azt a csodás embert, akit én, mikor rád nézek.

Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: ride or die with me   

Vissza az elejére Go down
 
ride or die with me
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
S.E.O.U.L :: Special (m)-
Ugrás: