Szöulban játszódó fórumos szerepjáték, mely egy egyetemi campus köré központosul, de mindenkit tárt karokkal várunk.
 
HomeHome  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 Bae Juwon

Go down 
SzerzőÜzenet
Benji

avatar

♠ Titulus : rambling around kiddo
♠ Tartózkodási hely : Seoul
♠ Szak/Foglalkozás : Túlélés
♠ Családi állapot : szingli
♠ Hozzászólások : 1

TémanyitásTárgy: Bae Juwon   Vas. Okt. 02 2016, 01:04

Beiratkozási lap
Vezetéknév: Bae
Keresztnév: JuWon/ Benji
Születési hely: Seoul, D-Korea
Születési dátum: 1997. november 11.
Szak: Mérnökinformatikus
Évfolyam: elsős
Térítési forma: eleinte önköltséges, tanulmányi teljesítményei miatt ösztöndíjat kap
Lakhatás: kóborló, ahogy esik úgy koppan
Klubtagság: Egyetemisták
Igazolványkép: Kim SooHyun
Motivációs levél

Egyszer csak egy szobában keltem fel, hófehér volt minden, vakító fény árasztotta el a helyiséget. Minden olyan tiszta volt, olyan érintetlen. Én is talpig fehérben voltam. Hirtelen valaki nevetése színezte be az amúgy néma fehérséget. Egy nőét. Hátra néztem, de csak függönyöket láttam, amiket össze-vissza lebegtetett a szél. Őzike lépptekkel szaladt át valaki egyik függöny mögül a másik mögé, én pedig utána eredtem.
-Benji..-szólított meg kacajok közt; enyhén visszhangzott.-Erre!-Nyomban a hang irányába eredtem, bár furcsa előérzetem támadt. Szaladtam a függönyök közt, szemeimmel a lány után fürkészve. Megpillantottam középtávolságban, de azonnal elszaladt. Utána siettem.
-Gyere, Benji! Mutatok valamit!- e szórakozott hangot hallva átfutott rajtam a hideg, libabőrös lettem. Láttam magam előtt elszaladni egy elég rövid, fehér köntösbe öltözött, hosszú hajú lányt. Ő lenne az? Követtem míg végül egy újabb makulátlan szobában találtam magam. Volt benne egy kád, tele vízzel, ő pedig ott állt, háttal nekem. Ahogy közeledtem pulzusom egyre növekedett. Odaértem, mire felém fordult. Ő volt az. Ott ácsorgott előttem egy szál köntösben, amiből lassan kezdett kivetkőzni. Először a vállairól húzta le, majd dekoltázsát feszítette széjjel óvatosan. Ujjamat piros ajkaira tapasztottam, majd egy körívet írtam le alsó ajkán. Tovább haladtam, végig a nyakán, szemeim pedig végig követték mozdulatomat. Dekoltázsához értem, s átfutott agyamon a gondolat, hogy ez egy csapda lehet..De, ha ez egy csapda, én bele akarok esni. Megragadta kezem, majd egyre lejjebb és lejjebb haladt vele testén, egész a kötésig.
Egy másodperc töredéke alatt eltűnt előlem, én pedig megdöbbenve vettem tudomásul, hogy nincs sehol, s ezzel párhuzamban fülemben elindult a víz lassú csöpögésének hangja.. Körül néztem, majd hátra fordultam. Vérfoltok színezték be a makulátlan padlót, ő pedig a kristálytiszta vízben feküdt, meztelenül, szórakozott tekintettel nézve rám. Hirtelen vérbe mártott lábnyomok jelentek meg a fehér csempén, ami egy pillanatra elvonta figyelmem. egy teljesen feketébe öltözött alakot kísértek..Mire visszapillantottam a lányra, az vérezni kezdett, vére pedig gyönyörűen keveredett bele a tiszta vízbe. A kádból hírtelen folyni kezdett a víz, temérdek vérrel keveredve.
-Vigyázzon, Uram! Ne vállalkozzon olyasmire, amit később megbánhat!-visszhangzott egy mély, vastag, harapós hang mögöttem.
Utolsónak egy lövést hallottam, én pedig eszméletemet vesztve terültem el a földön.
Vissza az elejére Go down
 
Bae Juwon
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
S.E.O.U.L :: BEIRATKOZÁS :: (Fél)kész karakterlapok-
Ugrás: