Szöulban játszódó fórumos szerepjáték, mely egy egyetemi campus köré központosul, de mindenkit tárt karokkal várunk.
 
HomeHome  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 ryu minwoo

Go down 
SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég
avatar


TémanyitásTárgy: ryu minwoo   Vas. Okt. 16 2016, 14:37

Beiratkozási lap
Vezetéknév: Ryu
Keresztnév: Minwoo
Születési hely: Incheon, Dél-Korea
Születési dátum: 1992.02.02.
Foglalkozás: reklámanimátor
Klubtagság: városlakók
Igazolványkép: kim jongin (kai)
Motivációs levél
- Emlékeztess, miért is mentünk mi széjjel? – zsigerből jövő természetességgel helyezi az ölembe karcsú lábait, miközben csatornát vált, hogy megnézhesse a Music Bank legújabb részét, csorgatva egy kicsit a nyálát a kedvenceire. Ilyenkor, öntudatlanul mindig megigazítja a melltartóját, és a hajába túr, félig téve azt a füle mögé, pár tincset szabadon hagyva. emlékszem, négy évvel ezelőtt odavoltam ezekért a tincsekért, a melligazító mozdulatért, ahogy azért is, ahogy a lábujját a lábán pihenő pulóverujjamba dugta.  Négy évvel ezelőtt annyira tudtam szeretni, annyira tudtam élvezni, hogy ő is szeret.
- Mert meleg vagyok?  - Vonom fel a szemöldököm, és egy pillanatra abbahagyom a nadrágja szélének bontogatását. Egy hang nélküli „áh” és egy belenyugvó bólintás után visszatér a szeme a képernyőre, én pedig folytatom az anyag tönkretételét. Valamikor még ezt elképzelhetetlennek tartottam. Mindig is éreztem, hogy valami másabb velem. Mikor az oviban a kisfiúk a lányok bugyijait lesték, én a kisfiúkat, hogy milyen aranyosak. Mikor gimnáziumban osztálykiránduláson a zuhanyzó lányokat figyelték kis lyukakon át, én azon gyönyörködtem, milyen édesen vihorásznak, és milyen könnyen lesz merevedésük. Míg nem találkoztam Han Bi-val egyetem második évében, addig nem is volt komoly kapcsolatom. Csak lányok, akik futottak utánam, mert helyes voltam, vagy épp rájuk mosolyogtam, ők meg figyelmet akartak. Han Bi elérte, hogy a személyiségét szeressem, hogy a lelkét imádjam, és hamarabb vette észre, hogy valami nem stimmel, mint én.
A babafigyelőn felhangzik a sírás, amire mind a ketten haptákba vágjuk magunkat, majd míg Han Bi elrohan, addig én nyugodtan visszaülök. Egészen egy óra van még addig, ameddig az én felügyeltem elkezdődik, addig pattogjon csak az anyja. Ketten követtük el azt a hibát, amiből csoda lett, úgyhogy egy pillanatig sem vagyok hajlandó több segítséget átvenni, mint amennyi az én részem. És ez a rész csütörtök délután hattól egészen vasárnap délután hatig tart, plusz, amikor vigyázni kell rá, mert nekem semmi dolgom, az anyja meg randizik.
Az előbbi éktelen sírásnak csak az a pár krokodilkönny a maradványa, amiket akkor törlök le az arcáról, amikor az ölembe mászik, gyakorlott mozdulattal véve fel a távirányítót, és kapcsolva át a mesecsatornára.
- Hányszor elmondtam, hogy ne hagyd egyedül tv-t nézni, ne tanulja meg ilyen gyorsan a dolgokat! – Nézek a nőre, aki épp a gyerek táskáját hozza ki a szobából, jelezve, hogy amilyen hamar csak tudok, tiplizzek el onnan.
- Óh, óh, tényleg! – csap drámaian a homlokára, majd visszavágja mellém magát a kanapéra, megigazítva szerelmünk gyümölcsén a kantáros nadrágot. – Azért tudja gond nélkül feloldani a telefonom, és elindítani rajta a játékot, ugye?
A szemeim kikerekednek, egy teljes pillanatra, és nem tudok visszavágni azzal, hogy miért nem védi le jelszóval, ahogy én, mióta megtanítottam neki, mert Leo hatalmas barna szemei a látóterembe kúsznak, és  magukra vonják minden figyelmem.
- Appa… ott lesz Ahjusi is a másik otthonban? – Görcsbe rándul a gyomrom, de ezt ők nem láthatják. Csak a mosolyom, és a bólogatásom, hol lenne máshol? Együtt élünk. A nyakamba csimpaszkodik, készen arra, hogy induljunk, de azt hiszem, én még nem vagyok kész. Nem leszek kész a kocsiban sem, sőt, a lakásban sem amikor már a kanapé két sarkán fogunk ülni, legyőzve az állandó kényszert, hogy magamhoz húzzam, hiszen egy fiatal rezidens mit keresne egy egyedülálló apuka mellett, aki nem tud neki semmit adni, csak bizonytalanságot és egy három éves lurkót?
Vissza az elejére Go down
Admin
admin
admin
avatar

♠ Hozzászólások : 199

TémanyitásTárgy: Re: ryu minwoo   Szer. Okt. 19 2016, 21:19


Kedves Minwoo!
Örömmel értesítelek, hogy immár Te is közösségünk tagja vagy!
˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙
Ó, fiatal apuka, mégpedig egy gördülékenyen és élvezhetően fogalmazó író tollából! Micsoda párosítás. Nagyon szerettem az ET-det olvasni, épp annyira volt érdekes és életrevaló, mint ahogyan annak rendje és módja szerint lennie kellett, és annyira igaz, amit a három éves kiskölyökről meg a technikáról írtál, hihetetlen mit meg nem tanulnak! A felvázolt helyzet és a karakter nagyon ígéretesek, úgyhogy vesd be magad a játéktéren! ^^
Vissza az elejére Go down
http://seoulmate.hungarianforum.com
 
ryu minwoo
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
S.E.O.U.L :: Special (m)-
Ugrás: