Szöulban játszódó fórumos szerepjáték, mely egy egyetemi campus köré központosul, de mindenkit tárt karokkal várunk.
 
HomeHome  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 Jang Soo Hyun

Go down 
SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég
Anonymous


TémanyitásTárgy: Jang Soo Hyun   Kedd Okt. 18 2016, 13:53

Beiratkozási lap
Vezetéknév: Jang
Keresztnév: Soo Hyun
Születési hely: Dél-Korea, Seoul
Születési dátum: 1993 Január 26.
Foglalkozás: Nem keres kenyeret
Klubtagság: Városlakó
Igazolványkép: G-Dragon (Kwon Ji Yong)
Motivációs levél
Nem nyugszik ez a dög, egyfolytában mászkál fel-alá és csak csahol, mintha veszett lenne. Valójában lehet az, vagyis fogalmam sincs, nem ismerem a kutyát, azt sem tudom, hogy hogyan kertül a szobámba és úgy egyáltalán a lakásomba. Mikor reggel felébredtem, akkor itt szart mellettem. Biztos az este hoztam fel magammal az utcáról, vagyis csak erre tudok gondolni, mert részeg voltam és akkor sok bugyuta dolgot teszek, nem mintha máskor normálisabb lennék, ezt még én is bevallom. A dög kotor egyik sarokból a másikig már órák óta, én meg csak fekszek szétszórtan a kanapén, egyik lábam a kartámlánál lóg a levegőbe, másik meg a háttámlánál. Lehetetlen pózokat tudok felvenni, de nekem kényelmes így, vagyis kurvára nem érzek semmit, de elvagyok. Mégis mi a francot csinálhatnék, mikor szüleim már kiskorom óta nem törődnek velem, a különbség csupán az, hogy régen még egy házban éltünk, most pedig külön lakásom van, így még inkább tehetetlen vagyok, arról nem is beszélve, hogy az ikrem a kamerák előtt mossa a fogát és veri ki magának, szóval őt sem láthatom sokszor. Barátok? Ööö, jaa, vannak valahol, valamerre, a pokol másik oldalán. Ilyen háttérrel nem csoda, hogy egy barom vagyok és erre pár nappal ezelőtt a szüleim is felfigyeltek. Végre! Már megérte a dolog, noha nem az volt a tervem, hogy ezzel felkeltsem a szüleim figyelmét. Bár azt sem tudom, hogy volt-e célom egyáltalán, csak élem az életem úgy ahogy nekem tetszik. Nem értem, miért zavarja annyira a drága cégigazgatókat, hogy este betörtem egy szórakozóhelyre, ez szerintem nem akkora cucc, hogy csesztessenek vele órákon keresztül, amúgy sem ez volt az első alkalom, csak ők hiszik így. Persze, rontja a megítélésüket és nehogy már kiderüljön róluk, hogy a gyerekük egy egycseszett személyiség, akire nem fordítottak elég időt.
Hallom, hogy nyílik a lakásom ajtaja, mire felnyitom szemeimet és félhalott állapotban próbálom megnézni a telefonomon az időt. A mobilom után nyúlok, de azzal a lendülettel le is esik a földre, odáig pedig már nem mászok el. Hamarosan a kanapéhoz lépnek a szülők, akik elvileg a szüleim, azaz ők annak tartják magukat, bár ebben már kételkedem. Bosszúsan néznek le rám, miközben az arcomat nyomkodom, hogy térjek magamhoz a kómás és bódult állapotból. Csak egy alsógatya van rajtam, meg egy párducmintás köntös, amúgy semmi más. Hajam is úgy áll, mintha áramot kötöttek volna rám, a szemeimben pedig minden látszik, csak értelem nem.
- Mi van? - szólalok meg elsőre én, mert úgy tűnik, ők nem hajlandóak. Nem értem, hogy akkor meg miért jöttek, állni és bámulni a múzeumban is tudnak, ahová oly nagy szeretettel járnak. Érzem, hogy kiütöttem náluk a biztosítékot és a látványtól levegőt sem kapnak.
- SooHyun, mióta mosták ki az agyad? - kérdezi apám felettébb csalódottan és szomorúan. Erre én leveszem a háttámláról a majdnem függőlegesen lógó lábamat és addig mocorgok, amíg át nem fekszek a hátamról a hasamra.
- Hát nem most történt - utalok arra, hogy nem egy ütés hatására őrültem meg, hanem ez hosszú folyamat eredménye és az egyetlen hibás tényező a szülők nemtörődömsége. Nem tudnak megérteni, de már leszarom őket, csak menjenek el és hagyjanak engem békén. A szemeik még mindig szikrákat vetnek, de nem nézek még rájuk sem, mert csak felidegesíteném magam még inkább.
- Ide figyelj, ezentúl nem fogjuk hagyni, hogy ennyire elhagyd magad, ezért kerítettünk melléd valakit, aki figyel majd rád. - Na erre már felnézek és fel is ülök. Basszus, huszonhárom vagyok, nincs szükségem bébiszitterre. Ezt hogy gondolták? De ami még érdekesebb, komolyan azt hitték, hogy én ezt hagyni fogom?
- Hogy mi van? Elhittétek! - Szépen beszélek a szüleimmel, de végül is ha nem viselkednek úgy, azaz egyáltalán nem viselkednek velem sehogyan, akkor minek nézzek fel rájuk. Mit tiszteljek bennük?
- Válogasd meg a szavaidat és ne ellenkezz velünk! Így lesz és pont. És öltözz fel rendesen, mert délután újra benézünk, mivel most mennünk kell. Holnap megismered azt az embert, akinek szót kell, hogy fogadj. Azért egyél is valamit - zárja le anyám a vitát elég hamar, miközben az órájára néz és már menni is készülnek, elvégre szorít az idő és a cég nem maradhat vezetés nélkül. Legalább vették a fáradtságot, hogy eljöjjenek és nem csak telefonon vágják hozzám az információt, noha nem is tudom, hogy mikor akadnék ki jobban. Köpni-nyelni nem tudok, lehet a bódultság és a szer hatása, na meg a szétszórtság, de mielőtt hallótávolságon kívülre kerülnének még hangosan felnevetek és ezzel én nagyon jól szórakozom, valamint érezhetik, hogy ez nagyon nem úgy fog sikerülni, mint ahogy azt ők elképzelték. Eldőlök és újra a kanapét ölelem, ám a röhögést nem tudom abbahagyni. Ez marha jó! Hacsak nem küldik rám a katonaság parancsnokát, engem nem tudnak kordában tartani, meg lehet kötözni, szét lehet verni, ahogy azt tették pár napja valakik, de én attól még ugyanolyan használhatatlan maradok. Hmm, rendben, jöjjön csak az a faszi, élete legrosszabb óráit fogja velem átélni, kifogom készíteni teljesen. Ő a bébiszetter, de én vagyok az édi sitter!
Wellcome to my hell, dear childminder!
 
Vissza az elejére Go down
Admin
admin
admin
Admin

♠ Hozzászólások : 199

TémanyitásTárgy: Re: Jang Soo Hyun   Vas. Okt. 23 2016, 14:10


Kedves Soo Hyun!
Örömmel értesítelek, hogy immár Te is közösségünk tagja vagy!
˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙
Nem semmi karakterlapot hoztál össze, az biztos! Szinte éreztem Soo Hyun haragját és frusztrációját, ahogyan a sorokat olvastam, és a nyers és őszinte gondolatok igazán nagy hatást értek el. Nem számítottam volna arra, hogy a szülők ilyen határozottan fognak lépni, és pontosan ezért várom kíváncsian, hogy a "bébiszittered" hogyan fog hatni rád. Természetesen elfogadlak, és irány a játéktér! Wink
Vissza az elejére Go down
http://seoulmate.hungarianforum.com
 
Jang Soo Hyun
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
S.E.O.U.L :: Special (m)-
Ugrás: