Szöulban játszódó fórumos szerepjáték, mely egy egyetemi campus köré központosul, de mindenkit tárt karokkal várunk.
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 HyunjaexRinji ~ One fine day

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Han Rin Ji
varosi
varosi
avatar

♠ Titulus : dancing queen
♠ Tartózkodási hely : LHT közelében
♠ Szak/Foglalkozás : táncos
♠ Előtörténet : H.R.J.
♠ Hozzászólások : 23

TémanyitásTéma: HyunjaexRinji ~ One fine day   Szer. Nov. 02 2016, 14:29

breathe
숨을 크게 쉬어봐요 당신의 가슴 양쪽이 저리게

Szabadnapot kaptam a cégtől, így gondoltam majd arra áldozom, hogy otthon végigdepressziózzam a napomat, és egy picit még sajnáljam magam, miközben nézem majd a nyálas sorozatokat, hogy miért, miért éppen én jártam így. A kósza gondolat átfutott a fejemen, és amint sikerült felfognom, hogy éppen mennyire szánalmas dolgot készülök tenni, morogva fordultam a másik oldalamra, és vágtam a falhoz a pónis kispárnámat. Elég egyértelműen nem voltam megelégedve a tervemmel, de azért arra még mindig nem tudtam rávenni magam, hogy kimásszak az ágyamból. Fájt. Azt hiszem még soha életemben nem fájt ennyire semmi, még az sem, amikor Hyun Jae elvette a kedvenc babámat kiskoromban, és eldugta annak a fejét. Pedig aztán az is elég erős húzás volt, ordítottam is miatta órákig, de közelébe sem ér annak, amit most érzek. Talán az lehet az oka, hogy a testvérem csak meg akart viccelni, de elfeledekezett arról –vagy szándékosan hagyta figyelmen kívül – hogy én ezen nem nevetnék, csak a saját szórakozása számított. Ő akkor nem alázott meg, nem szúrt kést a hátamba, mint Yejun tette, amiért hihetetlenül haragszom rá még mindig. Ezer meg egy sms-t küldött nekem, amiket mind olvasatlanul hagytam egy darabig, aztán amikor telefonálgatni is elkezdett, akkor már úgy voltam vele, hogy inkább hagyom lemerülni a telefonom, addig is legalább mindenki békénhagy. Aki akar, elér Skype-on gondoltam magamban, de amikor ott is keresni kezdett inkább teljes mértékben elzárkóztam a külvilágtól. Nem akartam látni, nem akartam hallani felőle egyetlen szót sem. Tisztában voltam azzal, hogy még mindig szeretem, és nem felejtem el ilyen könnyen akármit is mondok magamnak, de minden sokkal egyszerűbb úgy, ha nem hallom folyamatosan a telefonom csörömpölését, vagy nem vár rám a neten, mint egy őrült.
Most viszont nem igazán volt más dolgom, és ha jól tudom pont a tegnap léptek fel valamelyik show-ban, ezért biztosra vettem, hogy még alszik, így bátorkodtam bekapcsolni a mobilomat, ami ha nem lenne csúcskategóriás készülék, biztosan lefagyott volna az elmúlt napokban érkezett üzenetektől és nem fogadott hívásoktól. Meglepetten vettem észre, hogy Oppa is keresett… habár jobban belegondolva ez teljesen normális. Napokig ki volt kapcsolva a telefonom, biztosan aggódhatott értem és hallotta a sztorit is… Így utólag belegondolva elég önző dolog volt ennyire eltűnni, legalább rá gondolhattam volna.
Gyanútlanul kezdtem neki az internetezésnek, és nagyjából öt percig tudtam boldogan ugrálni a világhálón, aztán szembejött velem a kép… Először csak tovább akartam görgetni, gondolván, hogy Hyun Jae megint csajozik, de aztán megakadt a szemem azon a lány kabátján, aminek a színe már az első találkozásunkkor is nagyon tetszett. Te jó ég, az a lány nem Yoo Ra Hael? Egyből kutakodni kezdtem, és kétségbeesetten imádkoztam azért, hogy ne ő legyen. Ő volt. Nem is kellett nekem több, hirtelen olyan adrenalin löketet kapott a testem, hogy azonnal kipattantam az ágybamból, és rohantam zuhanyozni. Nagyjából öt perc alatt el is készültem, aztán felkaptam a tegnapi étel maradékát, fogtam magamnak egy taxit, aki az LHT dormjának közelében rakott le. Most már nem egyenesen önzőnek, hanem egy szemét dögnek találtam magam, amiért el mertem tűnni, pedig Oppának szüksége lett volna rám. Mit számít Yejun, meg az idióta pasija? Legyenek boldogok, viszont Yoo Ra Hael az én testvéremnek lett teremtve, szóval biztos vagyok benne, hogy most szörnyen érzi magát a dolog miatt. Talán én tudtam a legjobban megérteni a lelki világát, mert ugyanígy nem szerettem volna, hogy a Yejunnal való kapcsolatom ki legyen teregetve.
Felrohantam a lépcsőn, aztán beütöttem a kódot, amit természetesen azért tudtam, mert sikerült kiszedni a maknae-ből hála az égnek. Szerencse, hogy jóban vagyok vele és nagyjából megosztjuk egymással a titkainkat, így könnyebben be tudtam jutni. Legalább nem kell betörőset játszanom, és várni, hogy valaki elkapjon.
Amint beléptem a lakásba majdnem sikerült szépen pofáraesnem a fél előteret elfogaló cipőkben, amiknek az illatuk sem volt valami kellemes. Szitkozódva verekedtem át magam rajtuk, mert el akartam már jutni a legidősebb taghoz. Út közben néhányukkal összefutottam és furán is néztek rám, de még mielőtt Yejun is kimászott volna az ágyból, gyorsan bementem a Hyun Jae-Ji Soo kettesbe, és bevágtam magam mögött az ajtót, ami jó hangosan csapódott be.
- Han Hyun Jae – kiáltottam el magam, aztán a biztonság kedvéért elfordítottam a kulcsot a zárban, hátha átnézne a nemkívánatos személy. Odaszökkentem az ágyhoz és nem is törődve a szobatársával feküdtem rá az Oppámra.
- Úgy nézel ki, mint egy múmia – jelentettem ki megdöbbenve, és rögtön a homlokára helyeztem a kezemet. Ezek szerint nem sültek el jól a dolgok? Megjegyeztem, hogy később talán meg kéne próbálnom beszélni Unnival is, de aztán végül elvetettem a gondolatot. Amíg nem tudom mi a helyzet nem pofátlankodok bele a dolgukba. Lehet, hogy csak elrontanék mindent.
- Mumus – ragadtam meg a karjait és húzni kezdtem – Add vissza a jóképű Oppámat. Tegnap a kedvencedet főztem, szóval enned kéne.
A hangom ellentmondást nem tűrően csengett, miközben rángattam, hogy üljön már fel. Vajon mióta feküdhet így, bámulva a plafont? Talán ilyen nyúzott volt az élő show-k alatt is? Egyre inkább bűntudatot éreztem amiért ennyire elhagytam őt. Ha tudtam volna… De mit is álltatom magam, ha nem tűnök el, akkor hamarabb megtudom a dolgot.


831 | got7- just right | ruha | Lesz ez még jobb is.<3
darren criss. @ shine


I am a woman too
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
HyunjaexRinji ~ One fine day
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
S.E.O.U.L :: SZÖUL VÁROSA :: Lakások-
Ugrás: