Szöulban játszódó fórumos szerepjáték, mely egy egyetemi campus köré központosul, de mindenkit tárt karokkal várunk.
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 inna && jun ~ let me be your anchor

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Sung Jun Ki
uni
uni
avatar

♠ Titulus : secretly heir
♠ Tartózkodási hely : it's a secret
♠ Szak/Foglalkozás : secretly dual
♠ Előtörténet : full of mysteries
♠ Hozzászólások : 5

TémanyitásTéma: inna && jun ~ let me be your anchor   Szer. Jan. 25 2017, 16:21


you know the song in my heart and sing it to me

Van egy tucat nem fogadott hívásom, de nem érdekelnek. Ahogyan az sem, hogy apámnak nem fog tetszeni, hogy a megbeszélés kezdése előtt csapot-papot magam mögött hagyva kiviharoztam az irodából, mert Inna hívott, de aztán bele sem szólt a telefonba. Hiába hívtam vissza, nem vette fel, és a pánik átszőtte a tüdőmet, miközben az ismerős utcákat jártam keresztül-kasul, hogy megtaláljam. Ő a legjobb barátom, ha én nem, akkor ki találhatja meg? Ha én nem, akkor ki gondoskodik róla, amikor az önpusztítás mocskos karmai közé esik? Egy részem megérti, hogy miért nem akarja, hogy Mijoo így lássa. Azt, hogy létezik egy olyan oldala, ami a mosolyok mögött megtört lányt mutatja. Utálom, hogy ilyenkor nem tehetek többet, minthogy engedek neki, és a hotelbe hozom, ahogy kéri. A szobaszervizzel a kedvenceit hozatom, mert mintha vékonyabb lenne, mint legutóbb, aztán csak várok, miközben a tehetetlenség karmai markolásznak belülről.
Egy pillanatra megfordul a fejemben, hogy orvost kellene hívni, de tudom, hogy kinyírna, ha feleslegesen zaklatnál ilyesmivel, így csak abban reménykedem, hogy kialussza az alkoholmámort és elmondja, mi baja. Mert az a Yoo Inna, akit én ismerek, nem az a fajta ember, aki minden péntek délután a sárga földig inná magát. Biztos vagyok benne, hogy valami komoly dolog történt. Talán valamelyik kliensével? Már milliószor megmondtam neki, hogy sokkal többre vihetné, és nem kellene mindenféle perverz, pénzes alakok kívánságainak kitennie magát. De nem hallgat rám, szinte sosem hallgat rám. Abban sem vagyok biztos, hogy azt elhiszi, amikor azt mondom, hogy milyen csodálatos ember és fantasztikus barát, mert tudom, hogy szüksége van rá időnként, hogy hallja.
Már harmadjára írom meg Mijoo-nak, hogy ne aggódjon, minden rendben. Nyugtatom, hogy Inna velem van, de ne várja ébren, mert lehet, hogy csak holnap megy haza. Finoman manőverezek az ok körül, mert nem vagyok biztos benne, hogy bármit is mondhatnék. Remélem, hogy a lány abbahagyja a kérdezősködést, mert rosszul érezném magam, ha hazudnom kellene neki, ám Inna kérését is tiszteletben szeretném tartani, és ez a kettősség megtör. Felkapom a fejem, amikor a pihe-puha, selyemmel borított ágyból egy fájdalmas nyögés szakad ki, és habozás nélkül a gyengén ébredező lányhoz rohanok. Az ágy mellé térdepelek, hogy közelebbről fürkészhessem az arcát, de nem látom a szemeit a könnyeitől, és ez összetöri a szívem. Hagyom hogy hozzám bújjon, miközben a hátát simogatom, hátha az segít lecsitítani, de egyetlen szó elég, hogy kiszorítson minden levegőt a tüdőmből.
Visszajött? A szó keserű, krákogó nevetéssel visszhangzik a fejemben, és a szabad kezem ujjai ökölbe szorítózdnak, míg a percek egészen el nem fehérednek. Az inger egészen gyorsan önti el a fejem, és törni-zúzni támad kedvem, de tudom, hogy nem tehetem. Nem most. Most Innának szüksége van rám, a legjobb barátjára. Valakire, aki meghallgatja, és akinek a vállán kisírhatja magát. Panasz nélkül, örömmel leszek a párnája, és továbbra is megnyugtató mintákat rajzolgatok a hátára, mígnem a zokogása el nem csendesedik olyannyira, hogy feltehessem az életbevágó kérdést:
- Mi történt, Inna? Láttad őt? Biztos, hogy ő volt? Akarod, hogy kiverjem a fogait?
A kérdések maguktól csúsznak ki belőlem, és bár az utolsót viccesnek szánom, mindketten tudjuk, hogy nagyon is szívesen megtenném. És még többet is, mert az a szemétláda sokkal többet érdemel azért, amit Innával tett. S ha van isten, remélem, sosem bocsát meg neki azért.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
inna && jun ~ let me be your anchor
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
S.E.O.U.L :: SZÖUL VÁROSA :: Lakások-
Ugrás: