Szöulban játszódó fórumos szerepjáték, mely egy egyetemi campus köré központosul, de mindenkit tárt karokkal várunk.
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 Kang Sun Young

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Kang Sun Young
varosi
varosi
avatar

♠ Hozzászólások : 2

TémanyitásTéma: Kang Sun Young   Csüt. Feb. 16 2017, 23:30

Beiratkozási lap
Vezetéknév: Kang
Keresztnév: SunYoung
Születési hely: Dél-Korea, Seoul
Születési dátum: 2010. 06. 27.
Foglalkozás: -
Klubtagság: civil
Igazolványkép: Lee Haru
Motivációs levél
Kang Sun Young. Egy név, amire egy aranyos kis hatéves lány hallgat. Vagy is nagyjából. Békésen színezget bent az asztalán és igyekszik a vonalon belül maradni, úgy ahogy azt tanították neki. Máskor talán nem figyelne rá ennyire, de most egy különleges személynek szánja, így teljes erejével a lapra összpontosít és még a nyelvét is kidugja a nagy koncentrálás közepette. Hat éves létére elég szépen rajzol. Szép formás alakokat tud rajzolni és különösen ügyel a részletekre is. Próbálkozik és reméli egyszer olyan ügyes lesz, mint drága bátyja, akit már sajnos hosszú, hosszú napja nem látott. Neki is készült egy rajzzal, de most másét szépítgeti. Apró mancsaiban sorban váltják egymást a színes ceruzák. –SunYoung… Sunyoung, édesem merre vagy? – hallatszik egy finom női hang valahonnan az előszobából. Az említett csöppség viszont ezt meg sem hallja. Szorgosan mozog a ceruza a kezében, ahogy az utolsó kimaradt foltokat tölti meg színnel. –Oh, hát itt vagy?- lép mögé a már negyvenes évei végén járó nő, hogy egy pillantást vessen a már kész művekre és egy puszit nyomjon drága kislánya korom fekete hajába. – Siess kincsem, mert lassan indulnunk kéne Nicohoz…- a név hallatán persze egyből felkapja a fejét és rögvest eldobja az íróeszközt, amivel felvéste az utolsó szívecskéket is. A két A4-es lapot szorongatva pattan fel és már rohan is a bejárathoz, hogy felöltöztethessék, és végre elinduljanak rég nem látott oppajához.
Jókedvűen ugrál be a nagy és számára túlságosan is színtelen épületbe, ahol dúdolgatva pillant fel a szüleire. Már nagyon jól tudja, hogy merre kell menni, de azzal is tisztában van, hogy szülei nem szeretik, ha egyedül kószál itt. Pedig nagy örömmel megy oda minden magányos nénihez és bácsihoz, hogy kíváncsiskodjon egy kicsit és cserébe egy kis mosolyt vigyen az itteni unalmas mindennapokba. De szülei még a széltől is védik a csepp kislányt. Igaz már nem egyszer mutatta meg talpraesettségét és hogy nem csábul el olyan könnyen a dolgokra, de azért még érthető az aggodalom. Még várnak egy kicsit, aztán elindulnak a jól ismert kórtermek felé. Vigyorogva pattan az egyik elé, megvárva az idősebbeket, hogy kinyissák neki az ajtót. Ők viszont még jóval messzebb vannak, neki viszont nincs több türelme, így minden tehetségét és szabad mancsát bevetve próbál bejutni a nagy ajtón, ami végül össze is jön neki. Hatalmas mosolyra húzódik ajka, majd elordítja magát. –Oppaaaa!- és már rohan is befelé, hogy a nagyobb mellé bújjon, aki láthatóan most kelt fel. De hát mégis miért alszik most? A nagyok nem szoktak ilyenkor aludni. Csúnya bátyó, túlságosan is puha bátyó. Puha, mint az pillecukor, amit tegnap kapott. A gondolatra csak még jobban elvigyorodik, és közelebb bújik hozzá, ügyelve, hogy közben ne gyűrje össze a friss műveket, majd az egyiket felé is nyújtja egy apró puszi kíséretével, amiért feljebb is kell nyújtóznia arcához. Aztán belépnek a felnőttek is, de az ő arcukon már kevésbé lehet felfedezni a jókedvet. Nem érti mi ez a nagy levertség. Azt mondták neki, hogy Nico beteg, de attól még nem érti, miért kell ilyen pillantásokat vetni rá. Hiszen már ő is sokszor volt az és eddig még mindig felgyógyult. Nem érti mire ez a nagy kétségbeesés. Hiába próbálják terelni a témát, tisztán látja, hogy valami gond van. Mert mi másért lenne mindenki ilyen?
A látogatási idő végett lemászik az ágyról, majd hirtelen megtorpan és vissza fut a fiúhoz. –Ezt majd add oda az Unnie-nak! – súgja a fülébe, majd a hasára rakja a másik lapot is és boldogan rohan vissza a felnőttekhez.

***
-Sunyoung!- hallatszik egy vékonyka hang a folyosó végéről. Hátrafordulva kisbarátnőjét pillantja, meg aki könnyes szemekkel csapódik be mellé. -Joonah, mi történt?- billenti meg a fejét, ahogy letörölgeti a könnyeit és egy zsebkendőt nyújt felé, mire a másik hangos trombitálásba kezd. –A-a fiúk, megint elvették Pinkie-t. –szipogja még mindig, a barna kisruhás kislány, mire a fél fejjel magasabb csak vág egy dühös grimaszt és kibaktat az udvarra a homokozó felé. -Minho!- bök rá mérgesen az illetékesre, akinek a tulajdonába került a rózsaszín ló, ami Joonah kedvenc plüsse. Ami nem csoda, hiszen még az édesanyjától kapta, aki nem mellékesen meghalt. Azóta pedig mindig magával hurcolja, amiért a fiúk mindig bántják. Ezt persze nem hagyhatja annyiban Sunyoung sem. –Add azonnal azt vissza! –fújja fel mérgesen az arcát és megindul a fiú felé. –Ne üsd bele az orrod abba, ami nem a te dolgot! – löki bele a homokba a lánykát, aki csak még mérgesebben néz rá, majd felpattan és egyszerűen hátrafeszíti a kezét, pont úgy, ahogy ő azt a taekwondo órákon tanulta, mire csak egy halk kérlelés, nyöszörgést kap válaszul. –Jól van, vidd azt a nyamvadt plüssöt, csak engedj már el! – csapkod a szabad kezével fájdalmában, mire a hős póni mentő kis kadét kiszabadítja a már félig elásott játékot és megtisztítva azt a puha, porhanyós anyagtól, mosolyogva megy vissza a padokhoz, hogy vissza adja igazi tulajdonosának. Az már biztos, hogy nagyobb korába nem lesz gondja a fiúkkal.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Admin
admin
admin
avatar

♠ Hozzászólások : 199

TémanyitásTéma: Re: Kang Sun Young   Pént. Feb. 17 2017, 20:47


Kedves Sunyoung!
Örömmel értesítelek, hogy immár Te is közösségünk tagja vagy!
˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙
Jaj, ez nagyon aranyos lett! Aww, annyira életszerűen lefestetted a jeleneteket, hogy láttam magam előtt az egészet, és olyan szívmelengető volt arról olvasni, hogy Nico-val milyen közel állnak egymáshoz. A vége meg hát igen, a hatévesek élete sem egyszerű, de Sunyoung nagyon talpraesett leányzónak tűnik, úgyhogy kíváncsi vagyok, mit alkot a játéktéren! Érezd jól magad nálunk! ^^
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://seoulmate.hungarianforum.com
 
Kang Sun Young
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
S.E.O.U.L :: BEIRATKOZÁS :: Városlakók-
Ugrás: