Szöulban játszódó fórumos szerepjáték, mely egy egyetemi campus köré központosul, de mindenkit tárt karokkal várunk.
 
HomeHome  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 moon siyoung

Go down 
SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég
Anonymous


TémanyitásTárgy: moon siyoung   Kedd 6 Szept. - 19:29

Beiratkozási lap
Vezetéknév: Moon
Keresztnév: Siyoung
Születési hely: Incheon, Dél-Korea
Születési dátum: 1988. január 19.
Foglalkozás: társadalomismeret-tanár
Klubtagság: professzor
Igazolványkép: Bang Yongguk
Motivációs levél
Az eső sűrű, kövér cseppekben hullott, hangosan kopogott a külvárosban álló villa ablakpárkányain; a sötétedő eget néha-néha villámok szelték ketté, a csendet pedig csak a drága, porcelán étkészleten halkan koppanó evőeszközök zaja törte meg; Moon Siyoung a hosszú asztal legtávolabbi végén ült, rezzenéstelen arccal fogyasztva a vacsoráját, miközben szeme sarkából mindvégig családjának hasonlóan kifejezéstelen arckifejezésű tagjait figyelte. A feszültség szinte érezhető volt a levegőben; tapasztalatból tudta már, hogy minden ilyen családi vacsorának rémes vége volt, mert az apja minden alkalommal valami közleménnyel készült; másfél éve a házasságon kívüli gyerekét akarta bemutatni, akit tizenkilenc éven át sikeresen rejtegetett; nyolc hónapja és tizenhét napja azt akarta közölni a családjával, hogy tökéletes férj-jelöltet talált Siyoung húgának; csupán percek kérdése volt, hogy ezen az estén is kitaláljon valami olyat, ami fenekestől felborítaná a Moon família egész eddigi életét és csak szítaná az évek óta húzódó konfliktus pislákoló lángját.
- Hallottam, hogy megszerezted a diplomád, Siyoung. - A családfő hangja hirtelen törte szilánkokra a feszült csendet, ami ezernyi apró kristályszilánk formájában hullott köréjük a földre; egy kés súrlódása kellemetlenül mart a férfi fülébe, majd Moon Siyoung letette az evőeszközeit, nem törődve azzal, hogy illetlen dolog volt szinte érintetlenül hagynia a vacsoráját. Hirtelen feszélyezve érezte magát minden családtagja pillantásának kereszttüzében; pedig büszkén és magabiztosan érkezett a családja rezidenciájába, azzal a gondolattal, hogy végre bebizonyíthatná az apjának, hogy jóval többet ér, mint amennyit kinéztek belőle, most mégis elbizonytalanodott.
- I-igen; és munkát is kaptam, mint társadalomismeret-tanár a Szöuli Nemzeti Egyetemen. - Ajkait apró mosolyra vonta, ahogy felnézett; maga sem értette, miért hitte, hogy a húgán kívül bárkitől is kapna majd akár csak egy elismerő pillantást is, mert pont az ellenkezőjét kapta csak vissza: anyja rá sem nézett, apja ajkai közül pedig lenéző kacaj szakadt ki, mintha a fia egyetemi oktatói állása arra sem lett volna méltó, hogy egyáltalán emlegessék.
- Tanár... Példát vehetnél a húgodról, aki évfolyamelső az orvosi egyetemen. - Ajkaira aprócska, semmitmondó mosoly kúszott fel, mikor a lányra nézett; Siyoung ujjai görcsbe rándultak, körmei pedig a drága, szatén terítőbe martak; igyekezett legyűrni magában a csalódottságát, elfeledni a nyelvén szétáradó, keserű ízt, de minél intenzívebben próbálkozott, annál nagyobb kedve volt távozni az asztaltól és soha többé vissza nem térni, még csak a szülővárosába sem, nem hogy ebbe a kígyófészekbe. - De nem ezért hívtalak titeket ide. Siyoung, elnézem neked azt, hogy helytelen döntést hoztál és esélyt adok arra, hogy rendbe hozd mindazt, amit elrontottál... Azzal, hogy feleségül veszed a leendő üzlettársam lányát.
Az evőeszközök csörömpölve hullottak a hófehér porcelánra; Moon Siyoung is legalább három árnyalatot sápadt, mikor az apjára nézve megértette, hogy a férfi teljesen komolyan mondta mindazt, amit mondott. Egyedül csak az nyugtatta, hogy családjának többi tagja sem tudott erről az egész ügyről és őket is ugyanolyan váratlanul érte a dolog, mint az újdonsült tanárpalántát.
- Lassan harminc éves leszel, legfőbb ideje hogy megállapodj, családot alapíts... Ő pedig tökéletes feleség-jelölt számodra, attraktív, fiatal, intelligens, és mindenek előtt jó hírű családból származik. A házasságotok a cégünk érdekeit is szolgálná; így végre a családod hasznára is válhatnál, ha már eddig nem sok hasznot hoztál nekünk.
A gyomra akaratlanul is görcsbe rándult; lehet, hogy apjának mindebben igaza volt, de ő nem állt még készen arra, hogy családot alapítson, sőt, még csak nem is gondolkodott ilyeneken; egyelőre csak a munkájára akart koncentrálni, tekintve, hogy rengeteg emberen átgázolt, hogy megszerezze ezt az állást, és nem akarta csak azért elszalasztani, mert az apja minden áron a családi cégükhöz akarta őt láncolni.
- Ugye nincsen semmilyen ellenvetésed?
Pár pillanatnyi feszült csend, néhány ziháló lélegzetvétel és egy nyüsszenésbe hajló, elkínzott válasz, amit Moon Siyoung kelletlenül bár, de végül kiejtett az ajkain.
- Nincs, apám.
Vissza az elejére Go down
Admin
admin
admin
Admin

♠ Hozzászólások : 199

TémanyitásTárgy: Re: moon siyoung   Kedd 6 Szept. - 21:24


Kedves Siyoung!
Örömmel értesítelek, hogy immár Te is közösségünk tagja vagy!
˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙

Üdvözlünk téged a tanári gárda első tagjaként! Kíváncsi vagyok, hogy mit hozol ki ebből a kényszerházasságos dologból, és milyen lesz ezek utána családdal a kapcsolata. Vagy esetleg később mégiscsak visszamondja? Kíváncsian várom Wink
De az egy biztos, az írásstílusoddal lenyűgöztél! Irány a játéktér! Smile
Vissza az elejére Go down
http://seoulmate.hungarianforum.com
 
moon siyoung
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
S.E.O.U.L :: Special (m)-
Ugrás: