Szöulban játszódó fórumos szerepjáték, mely egy egyetemi campus köré központosul, de mindenkit tárt karokkal várunk.
 
HomeHome  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 never you mind, death professor

Go down 
SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég
Anonymous


TémanyitásTárgy: never you mind, death professor   Szer. Szept. 07 2016, 01:05

ride or die with me
Moon Siyoung
28 / társadalomismeret-tanár

Ha jót akarsz magadnak, ne becézgesd, ne keverd össze a diákokkal, ne késs az óráira, ne nevesd ki a cicás laptopját és semmi esetre se tegyél kommentárokat az alig százhatvanöt centis magasságára.

FAMILY
Az apja egy nagy gyógyszerkoncern tulajdonosa, az anyja könyvelő ugyanennél a cégnél; a húga a cégörökös, a mostohatestvére apja románcából pedig a cég szóvivője. Őt valamiért "kifelejtették"; csakúgy, mint ahogy ő is hajlamos néha elfelejteni, hogy neki van egy menyasszonya és hogy a naptári év vége előtt még illene őt elvennie, hogy egyesítsék a két családot és Siyoung "bűnbocsánatot nyerhessen" azért, amiért nem ment a családtagjai nyomába. Ezek után nem csoda, hogy nem szívesen emlékezik rájuk, ugye?

FRIENDS
Azok mik? Mármint tudja, volt is neki néhány, még az egyetemen, de aztán megszakította velük is a kapcsolatot, amikor Szöulba érkezett. Most újakat keres; inkább kevesebb, mint több sikerrel, mert civilben elég elviselhetetlen tud lenni, és különc, és egyébként is szívesebben tölti az idejét a játékkonzol társaságában, mint más emberekkel.

LOVERS
Férfiak vagy nők, fiatalok vagy idősebbek...; nem igazán szokott válogatni, amíg a szervezetében elég alkohol van ahhoz, hogy ne gondolkodjon el a tetteinek következményein. Sosem volt még szerelmes és egyre biztosabb abban, hogy nem is lesz; vagy ha mégis, semmi esetre sem nő lesz a szíve választottja, mert az összestől elment a kedve már a második hét után, amit egy fedél alatt töltött a szülei által kijelölt menyasszony-jelöltjével. Ellenben vevő minden egy éjszakás kalandra, bárkivel és bárhol, amíg másnap nem kell randevúra vinnie az előző esti partnerét; elvégre is esze ágában sincs megállapodni a harmincötödik születésnapja előtt, az meg még odébb van pár évvel.

ENEMIES
Minden bizonnyal rengeteg van neki; megbántott lányok, akiket sose hívott fel, pedig megígérte, fiúcskák, akiknek elfelejtette a nevét nagyjából két perccel azután, hogy kitette őket a küszöbön túlra, vagy épp diákok, akiknek rossz jegyet állított ki; de amíg senki se élezi rá a kését, legalábbis nem szó szerint, nem törődik velük, mert miért tenné? Az élet túl rövid ahhoz, hogy ilyenek miatt aggódjon, meg egyébként is... Aki hülye, haljon meg.Neved & Siyoung

Ide írd, cicus <3Kód:
<link href='https://fonts.googleapis.com/css?family=Mr+Dafoe|Catamaran:400,800,700,600,900' rel='stylesheet' type='text/css'><link href=http://spinsyr.com/css/ashes.css rel=stylesheet><div class=ashreply><div class=ashpair>Neved & Siyoung</div><p>IDE ÍRD, CICUS <3</p></div>
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég
Anonymous


TémanyitásTárgy: Re: never you mind, death professor   Kedd Okt. 04 2016, 13:48

Yeona & Siyoung

Olykor nem tudom eldönteni, hogy téged utállak jobban vagy a ránk kényszerített helyzetet. A resuméd alapján tökéletes férjjelölt lehetnél: gazdag, művelt, állatbarát és még jóképű is, ezzel nem vitatkozom. Nem csoda, hogy a családom úgy viselkedik, mintha megütöttük volna az ötöslottó főnyereményét. Vajon mit szólnál, ha megtudnád, hogy a fúzió nélkül a vállalatunk néhány éven belül csődbe menne és csak a te családod menthet meg? Másképp néznél rám, ha tudnád, hogy csak azért tűröm a szüleink döntésének következményeit szó nélkül, mert nem nézhetem ölbe tett kézzel, ahogyan tönkremegyünk? Nehogy azt hidd, hogy a sajnálatodra vágyom, nőként és egyetlen örökösként mindig is egyenes út volt előttem egy elrendezett házasság, de mi a te mentséged? Mi az a Damoklész kardjaként fenyegető ürügy, amiért nem szólsz egy szót sem? Miért nem fújod le ezt az egész nevetséges esküvőt annak ellenére sem, hogy biztosra veszem, tudsz a szeretőmről? Mondd csak, ellenségek vagyunk vagy a csatabárd ugyanazon oldalán állunk?

Vissza az elejére Go down
 
never you mind, death professor
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
S.E.O.U.L :: Human-
Ugrás: