Szöulban játszódó fórumos szerepjáték, mely egy egyetemi campus köré központosul, de mindenkit tárt karokkal várunk.
 
HomeHome  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 love lockdown

Go down 
SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég
avatar


TémanyitásTárgy: love lockdown   Hétf. Okt. 03 2016, 20:12

from today on it's zero for conduct
Azariah Joon Choi
28 / bérgyilkos / jang hyunseung

A koreai maffia egyik fejesének a fia, félvér angol-koreai, rémes brit akcentussal. Mániákus fegyvergyűjtő. Kaméleon. Arrogáns. Önfejű. Több tucatnyi tetoválása van. Koffein- és nikotinfüggő. A késdobálós sakáltanyák állandó vendége.

FAMILY
Az apja a koreai maffia fejese, az anyja ügyvéd Londonban. Testvérei nincsenek, legalábbis nem tud róluk; valamikor volt egy macskája, Kevin, aki tragikus körülmények között hunyt el a kölykeivel együtt, onnantól kezdve emocionálisan nem kötődött senkihez sem. Se felesége, se gyerekei, sem partnere. Nincs is szüksége rájuk.

FRIENDS
Lehet-e a maffia sorai között valami olyanról beszélni, mint barátság? Ő semmi esetre sem tenné ezt meg; elvégre ha az ő hátába nem is szúrna kést senki sem, addig ő előszeretettel tenné ezt meg, amint csak alkalma adódna rá; önző és számító, aki nem tisztel sem istent, sem embert, így nem is nagyon lenne lelkiismeret-furdalása, hogy átgázoljon bárkin, aki az útjába akadna. Talán Londonban tudna felmutatni néhány embert, akivel nem csak érdekből tartotta a kapcsolatot, de nem hazudna, ha azt mondaná, mostanra már a nevükre sem emlékszik, nem hogy az arcukra.

LOVERS
Alkalmi partnerek, férfiak vagy nők, de nagyrészt csak prostituáltak; fizikailag képtelen szeretni, és ha kötődne is valakihez valamilyen szinten, az sosem lesz szerelem. Még csak nem is tér vissza egy személyhez kétszer; na jó, talán ha valaki eléggé felkeltené az érdeklődését és olyat tudna mutatni neki, ami érdemes lenne arra, hogy megismételjék, talán visszatérne; de így csak ágymelegítőként használja az embereket, akiket legtöbbször még a napkelte előtt kitesz lakásának küszöbén túlra és ugyanazzal a lendülettel már el is felejti a nevüket, mintha sosem léteztek volna.

ENEMIES
Mennyi ellensége lehet annak, akinek a kezeihez ártatlanok vére tapad? Hűtlen feleségek gyilkosa, felszarvazott férjek konkurense, ártatlanok megrontója. Ki ne gyűlölné teljes szívéből? Ráadásul legalább tizenhét személyt tudna névről és személyigazolvány-számról felmutatni, akik legszívesebben hat méterrel a föld alatt látnák őt viszont. Nem is kell ezt tovább magyarázni, ugye?
neved && Azariah

Ide írd bébi, mennyire szeretsz, vagy épp mennyire utálsz, mindenre nyitott vagyok <3 meg szeretek olvasni is, szóval ne kímélj, csók.Kód:
<link href='https://fonts.googleapis.com/css?family=Mr+Dafoe|Catamaran:400,800,700,600,900' rel='stylesheet' type='text/css'><link href=http://spinsyr.com/css/ashes.css rel=stylesheet><div class=ashreply><div class=ashpair>neved && Azariah</div><p>Ide írd bébi <3 </p></div>
Vissza az elejére Go down
 
love lockdown
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Love Bites - Vámpírnaplók RPG

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
S.E.O.U.L :: Special (m)-
Ugrás: